سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

ماجرای پیغام نوری و تاجزاده به نمایندگان مجلس پنجم چیست؟

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، بر لزوم تعیین تکلیف و استقرار هرچه سریعتر استانداران و مدیران حوزه «تنظیم بازار» و هماهنگی میان اجزای دولت تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 18
کد خبر: ۱۰۲۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیداحمد رسولی‌نژاد نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی درباره مسأله تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها اظهار داشت: در همین مدت کوتاه طی شده از دولت سیزدهم، اقدامات خوبی مخصوصا در حوزه وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شده و به نظر می‌رسد کار به شکل خوبی دنبال می‌شود، اما در تکمیل اجزای مختلف دولت باید تسریع شود.

 

وی در توضیح این نکته اظهار داشت: استانداران و مدیران میانی و مدیران شرکت‌های مهم و تأثیرگذار در حوزه بازار، باید سریع‌تر تعیین تکلیف شوند، لذا اگر قرار است برنامه‌های دولت در کوتاه‌ترین زمان ممکن عملیاتی شود، لازمه‌اش این است که دولت نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن مستقر شود تا ناهماهنگی در بخش‌های مختلف دیده نشود.

 

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: در حال حاضر، برخی مدیران در بخش‌های مختلف برخلاف منش و روش آیت‌الله رئیسی و وزرا عمل می‌کنند و احتمالاً باورشان نیست که دولت تغییر کرده و باید فضای خدمت‌رسانی به مردم نیز تغییر کند.

 

پیغام عبدالله نوری و تاجزاده به نمایندگان مجلس درباره «تغییر مدیران»

رسولی‌نژاد در همین رابطه به شرایط رخ داده در کشور پس از استقرار دولت دوم خرداد در سال 76 اشاره کرد و گفت: پس از آنکه در انتخابات دوم خرداد 76 دولت اصلاحات بر سر کار آمد، روند تغییر استانداران و فرمانداران به سرعت شروع شد و جالب است که در استان تهران پیش از آنکه استاندار تغییر کند ابتدا فرماندار حوزه انتخابیه من تغییر کرد. پس از اینکه این موضوع را با عبدالله نوری وزیر وقت کشور مطرح کردم که چرا به این سرعت فرماندار حوزه انتخابیه ما تغییر کرده، به من گفت که امروز بعدازظهر با آقای تاج‌زاده معاون سیاسی وزیر کشور که تازه منصوب کرده‌ام، تماس بگیرید تا وی پیغامی را در این زمینه به شما بدهد.

 

وی ادامه داد:‌ پس از اینکه با تاجزاده تماس گرفتم و جویای موضوع شدم، او گفت پیامی که ما به شما می‌دهیم «پیام دوم خرداد» است و آن هم این است که هر کسی به شخصی غیر از خاتمی رأی داده، نباید در هیچ رده‌ای در حکومت مسؤولیت داشته باشد!

 

نماینده دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: امروز دولت باید مراقب باشد که به اسم فراجناحی بودن، نباید افراد بی‌اعتقاد به آرمان‌های انقلاب و برنامه‌های دولت فعلی یا افراد کاهل در مسؤولیت را سرکار نگه دارد.

 

لزوم هماهنگی در میان مدیران، به ویژه در حوزه «تنظیم بازار»

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تأکید بر لزوم تسریع در تعیین تکلیف مدیران میانی اظهار داشت: به طور مشخص، در حوزه تنظیم بازار دولت باید مراقب باشد که جابجایی‌ها سریع‌تر انجام شود چرا که تنظیم بازار یک شبکه و زنجیره پیوسته است و تصمیم‌گیری‌های آن از سطح کلان تا سطوح پایین ادامه پیدا می‌کند، لذا مهم است که چه استانداران و فرماندارانی پیگیر اجرای این تصمیمات باشند.

 

رسولی‌نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر، آثار برخی تصمیم‌گیری‌های مثبت وزرا در سطوح کلان را به ویژه در حوزه سیمان و فولاد می‌بینیم، لذا تأثیر این اراده و اقدام وزرا باید در بخش‌های میانی هم استمرار پیدا کند.

 

وی با تأکید بر لزوم هماهنگی در شبکه تولید و توزیع کالاهای اساسی و پرهیز از ناهماهنگی‌های دولت سابق گفت: واردات محصولات مورد نیاز کشور باید به میزان مناسب و به هنگام باشد تا مشکلاتی مانند قیمت مرغ که در اردیبهشت ماه نسبت به کمبود نهاده‌ها و بحران قیمت هشدار داده بودیم و توجهی نشد، تکرار نشود.

 

قوه قضائیه به سوءمدیریت‌های دولت قبل رسیدگی کند/ لزوم تخصیص به موقع ارز برای تامین کالاهای اساسی

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد:‌ در حال حاضر علاوه بر آنکه قوه قضائیه باید سوء مدیریت‌ها و بعضا خیانت‌های دولت سابق را که باعث رنج و مشکلات مردم شده است هرچه سریع‌تر مورد رسیدگی قرار دهد، دولت جدید نیز باید مراقب باشد تا ناهماهنگی‌ در بخش‌های مختلف بروز نکند و البته با برخی اقدامات شروع شده توسط وزرای صنعت و جهاد کشاورزی، به نظر می‌رسد بازار در یکی دو ماه آینده به حالت تعادل خواهد رسید به شرطی که این هماهنگی‌ها برقرار باشد.

 

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس همچنین تخصیص به موقع ارز لازم برای واردات کالاهای اساسی مورد نیاز را از دیگر خلا‌ء‌های دولت قبل خواند و تأکید کرد:‌ این مسأله باید در دولت جدید با تدبیر به موقع و هماهنگی میان بانک مرکزی و بخش‌های دیگر برطرف شود./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار